Matriculats: 0.000000e+0studiants de s
Nivell: Principiant

Cerca

En aquest cas parlem de Química. Mostrem un problema on es calculen els mols i el pes
molecular. Com sempre ens interessa el procediment. Aquí mostrem mecanismes aplicables a
tot tipus de problemes. Anirem treballant junts, a vegades treballaràs sol i al final tu seràs el
teu propi profesor.

Informació del vídeo que pots adquirir.

DESCRIPCIÓ:

En aquest vídeo es poden consultar els diferents models atòmics que han existit. Com a partir d’un d’ells han evolucionat els següents.

Desprès podeu veure l’origen de la taula periòdica. L’últim model atòmic de Shroedinger és la porta d’entrada cap a l’origen de la taula peròdica.

Aprofitem l’experiència per explicar amb poc temps allò que a l’escola requereix més temps. Posteriorment podeu veure una serie d’exercicis típics de Batxillerat :

escriure la configuració electrònica ,colocació d’els elements a la taula periòdica en funció de la configuració, possibles enllaços entre ells en funció de la seva estabilitat.

Finalment es proposen una serie d’exercicis per practicar. Qualsevol dubte en aquest exercici o en altres estem a la teva disposició


Vídeo 2:

Fem un repàs el tema d’equilibri químic.

Repassem els principals apartats d’aquest tema.

Com extreure la K d’equilibri/ relació entre Kp i Kc/ constant de dissociació/ factors que afecten a l’equilibri tenint en compte el principi de l’ Echatelier.

Segona part: Repàs a diferents problemes de selectivitat.

En cada un dels problemes mostrem com plantejar-los, quins són els coneixements que necessitem.

Podrem  plantejar altres vídeos en funció de les vostres necessitats.

Aquest vídeo també el trobaràs a Batxillerat.

Resposta_ Et responc al revés de la pregunta, cal fer factors de conversió, les regles de 3són vàlides però fan que el problema sigui més lent. L’ordre és de grams a mols, de mols a molècules i de molècules a àtoms. Segons el que ens demanin caldra fer el cami invers.
En general Ens hem de fixar primer en els que hom pot anomerar àtoms comuns i després els heteroatoms. En aquest cas l’ordre, serà: Hidrogen,carboni , oxigen. Exemple: C3H8 + O2-------- CO2 + H20. Primer anem pels hidrogens, a les aigues, després anirem pels oxigens al O2 i finalment pels carbonis. : C3H8 + 5 O2-------- 3 CO2 + 4 H20.

Be the first to add a review.

Inicieu, la sessió per deixar una ressenya