Física per Batxillerat

Get course

Cerca

La Física de primer de Batxillerat és la base de la física de segon de Batxillerat. Aquí parlem
del tir parabòlic. Com desenvolupar les fòrmules teòriques. A partir de les fòrmules teòriques
mostren un problema. Aquí es fa el primer pas , després seguirem treballant més problemes.

………….

Vídeo que podem adquirir :

En aquest vídeo es parla del desenvolupament de la tercera llei de Kepler a partir de la fórmula de la gravitació universal.

.Pregunta que es va fer a selectivitat.
En el vídeo podràs veure una explicació sobre el mètode científic.

. El vídeo també parla dels diferents blocs de Física. De com preparar-los. De la recomanació de fer un desenvolupament paralel de la preparació de Selectivitat i de Segon de Batxillerat.
A partir del segon principi de Newton i de la fórmula de gravitació universal establim un desenvolupament que ens permet arriba a la tercera llei de Kepler. Fem una comparació amb altres fórmules de la física. Sempre cal tenir en compte el raonament general que l’energia es conserva per tant si una variable augmenta l’altre disminueix.
Es parla del plantejament general. Com encarar la física, com preparar la selectivitat mentre treballem el Batxillerat.

A la segona part es parla del tir parabòlic, es mostra un problema de tir parabòlic i totes les variables amb les que podem treballar.

Com desenvolupar les fórmules, com trobar l’alçada màxima, com trobar l’abast màxim

Qualsevol dubte estem a la teva disposició.

( Vídeo disponible a selectivitat )

 

Si, será una mescla de coneixements. Primer haurem d’aplicar dinàmica per saber la força resultant. Tenint en compte el pes i l’empenta. Un cop tenim l’acceleració aplicarem les fórmules del MRUA per saber la distància o la velocitat final en que arriba el cos. Aplicarem les fòrmules del MRUA.
Les fem negatives perquè són forçes d’atracció.En física quan parlem de forçes d’atracció les representem amb símbol negatiu. Podem arribar a desenvolupar el teorema d’ Steiner? Si , amb coneixements de derivades i fixant una serie de variables podem calcular el teorema d’Steiner en figures habituals. Aquest teorema ens permet conèixer les característiques dels cossos que roten segons la seva geometria.

Be the first to add a review.